Eugjeni Graçëv

Gjuha shqipe është si vijon

Rreth meje

Punë

Pasion

Galeri

E pra, fjala „Galeria“ është shumë e bukur, por bombastike dhe të fryrë të mjaftueshme. Kjo nuk është Louvre, nuk Hermitage dhe jo el Prado. Dhe kjo nuk është as Galeria e Tretyakov as Pinakothek të Mynihut. Vetëm disa foto të mi që unë të marrë parasysh ato më të mirë.

Dhe nuk ka asnjë kronologji apo ndonjë logjikë tjetër, sekuenca është absolutisht kaotike.

Kontaktet